H.R.V. Cornelis Tromp
volgende BBR
8 september 2024

Inschrijven | Registreren | Uitslagen

De+laatste+BBR+van+seizoen+2023-2024

Geplaatst op 09-04-2024 door Gerrit-Jan Nieuwenhuis


De 25 ploegen met 69 deelnemers mochten dit keer genieten van een zonnig dagje met toch wel wat wind.

De dagwinst ging naar Anja in de Francien (met baanrecord voor de B1x) met Alita en Trevor als respectievelijk 2e en 3e plaats.

In het eindklassement blijkt Anja niet te stoppen en prolongeert ze de 1e plaats van vorig jaar. De vrouwen eindigden sterk dit jaar met Marinke en Alita op de 2e en 3e plek.

Uiteraard de hartelijk felicitaties voor Anja en  alle deelnemers bedankt voor de deelname dit seizoen. Hopelijk mogen we jullie in september weer terugzien.
BBR7+van+3+maart

Geplaatst op 04-03-2024 door Gerrit-Jan Nieuwenhuis


Er waren afgelopen BBR een aantal heugelijke feiten te vieren. Het was alweer de 150ste BBR met een 100ste deelname voor Jørn.

Reden genoeg om zowel George als Jørn even in het zonnetje te zetten met respectievelijk een taart en een BBR cap.

Verder was het deze editie prachtig weer met (bijna) geen wind en een heerlijke temperatuur van rond de 15 graden.

De klokkers mochten ditmaal weer plaatsnemen op de geheel vernieuwde 1e brug en de volle afstand van 2700 meter kon weer gevaren worden. Dit leverde helaas geen nieuwe baanrecords op. Het damesviertal Alita/Lise/Heleen/Andrea gingen er met de dagwinst vandoor en in het klassement staat Anja nog bovenaan met Willem en Jørn op de hielen.


Nu+met+nieuw+logo

Geplaatst op 24-02-2024 door Louis de Wiljes


Je bent aangeland op de site van de BBR. Het ziet er anders uit, maar dit is nog steeds de toegang tot de BBR. De BBR is overal voor iedereen herkenbaar aan het nieuwe logo.
De BBR is voor iedereen. De BBR is een laagdrempelige meting van roeivaardigheid. Van beginnend roeier, die wil weten hoe het is om je flink in te spannen, tot ervaren wedstrijd roeier, die zijn vorderingen wil bijhouden, iedereen is welkom. Op deze site kun je je vaartijd terugzien en de bijbehorende gecorrigeerde tijd, die rekening houdt met leeftijd, geslacht en boottype. Gerrit Jan Nieuwenhuis en René Gast hebben hem voorzien van de nieuwe opmaak.
Mocht je nog nooit meegedaan hebben, kijk dan hier eens rond en ervaar hoe gemakkelijk het is om je in te schrijven en mee te doen. 

 
op+zondag+11+februari+finish+weer+83+meter+voor+de+brug

Geplaatst op 11-02-2024 door Anja Klauwers


De eerste brug is geplaatst maar wij kunnen de finish daar nog niet klokken. We hebben de finish ongeveer 83m verlegd en daarmee het parcours verkort. De finishlijn gaat tijdelijk door het '7,5'  bord aan stuurboordzijde na de eerste brug als je van C.Tromp komt (zie foto). Aan de overzijde hebben wij een punt gekozen op het landtongetje terzijde van het kanaal van de Raaisluis (zie de speld op het plattegrondje).


BBR+van+zondag+14-1-2024+gaat+niet+door

Geplaatst op 13-01-2024 door Jan Pieter van Dijke


Er ligt teveel ijs in het kanaal om het BBR van aanstaande zondag (14/1-24) veilig te laten verlopen. 

Graag zien wij jullie terug bij het BBR van 11 februari. Je kunt je n u al inschrijven.
BBR5+-+14+januari+-+IJs+op+het+kanaal

Geplaatst op 12-01-2024 door Gerrit-Jan Nieuwenhuis


Beste BBR deelnemers,

In verband met de ijsvorming op het kanaal, zal de BBR-cie zaterdag om 13:00 een beslissing nemen of het BBR kan door gaan en in welke vorm. Hou s.v.p. deze website in de gaten voor verdere mededelingen.

Met sportieve groet,

Cornelis Tromp BBR-cie
Experiment+met+tijdwaarneming+BBR

Geplaatst op 10-12-2023 door Louis de Wiljes


We gaan tijdens dit BBR experimenteren met een nieuw systeem (RaceClocker) voor de tijdwaarneming.

De deelnemers zullen direct na het BBR een (onofficieele) vaartijd kunnen zien.

De gecorrigeerde en officieele tijden zullen zoals gewoonlijk na afloop via de uitslagen op de TrompBBR website beschikbaar zijn.


De (experimtele) RaceClocker tijden kun je via de link hieronder bekijken:

Uitslag BBR RaceClocker
Op+10+december+is+er+een+andere+finishlijn+

Geplaatst op 10-12-2023 door Louis de Wiljes


De eerste brug is verwijderd en wij kunnen de finish daar niet meer klokken. Bovendien moet ter plaatse langzaam worden gevaren vanwege een ponton en (deels onzichtbare) boeien. We hebben de finish ongeveer 83m verlegd en daarmee het parcours verkort. De finishlijn gaat tijdelijk door het '7,5'  bord aan stuurboordzijde na de eerste brug als je van C.Tromp komt (zie foto). Aan de overzijde hebben wij een punt gekozen op het landtongetje terzijde van het kanaal van de Raaisluis (zie de speld op het plattegrondje).

Wanneer je bij de finish 'Door' hebt gehoord laten lopen en light (en oplettend) onder de brug door.
Het+BBR+gaat+door+

Geplaatst op 08-12-2023 door Louis de Wiljes


Na het verschrikkelijke ongeluk, waarbij Cécile Jonker, lid van C. Tromp, en haar zusje zijn overleden, is de verjaardag van het BBR niet meer feestelijk. De BBR-meting en de borrel met eten gaan wel door. De BBR-commissie verzoekt de deelnemers hierbij dit afgebroken leven en het verdriet van de ouders te overdenken. 
Zondag+10+december+bestaat+het+BBR+26+jaar.+Deze+verjaardag+gaan+we+met+z%E2%80%99n+allen+vieren%21

Geplaatst op 20-11-2023 door Louis de Wiljes


Tromp organiseert ook dit jaar in december na afloop van het BBR een uitgebreide borrel en maaltijd. Op zondag 10 december start de borrel om 16.00 uur en vanaf 17.30 uur is er heerlijke curry; er is keuze voor vlees of vegetarisch. Als je mee wil eten met de currymaaltijd, moet je je uiterlijk 3 december aanmelden via deze link. Alleen voor aanmelders is er eten.
Het concept is hetzelfde als vorig jaar: Tromp-leden betalen hun eigen drank, en Tromp betaalt de happen en de maaltijd.
We maken er met z’n allen weer een gezellige middag en avond van!

Heb je vragen? Stel ze aan Paul Arnold, tsneidrab@ctromp.nl
Toon alle berichten