Registratie

Voordat je aan de BBR kunt deelnemen, zul je eerst bekend moeten zijn in het systeem. Dit is zowel voor de inschrijver als de deelnemers aan de BBR.
Je vult hiervoor je gegevens in op het registratieformulier.

Klik hier om een video te starten met een uitleg voor de registratie.

Na het versturen van het registratieformulier ontvang je een bevestigings email zodat we er zeker van zijn dat het juiste emailadres opgegeven is. Na het bevestigen van de aanvraag via de link in de email, wordt de aanvraag door de BBR commissie in behandeling genomen. Zodra de aanvraag behandeld is, krijg je per email bericht.

Boottypes

Bij de inschrijving wordt gewerkt met de boottypes zoals bepaald door de KNRB: - Skiff (1x) - Dubbeltwee (2x) - Twee-zonder (2-) - Twee met (2+) - Dubbelvier (4x) - Dubbelvier met (4*) - Vier-zonder (4-) - Vier met (4+) - Acht (8+) Het cijfer geeft het aantal roeiplekken aan, het 2e karakter boord/scullen met/zonder stuur: – Boordroeien zonder stuur – – Scullen zonder stuur x – Boordroeien met stuur + – Scullen met stuur * Bij C-boten wordt er een C voor het type gezet anders dan is het glad materiaal.

Inschrijven

Ga in het menu naar Inschrijven en vul het emailadres in waarmee je geregistreerd bent. Je ontvangt dan per email een inschrijvingslink om de daadwerkelijke inschrijving voor de BBR te starten. Per inschrijving zul je een aanmelding voor de BBR moeten doen.

Na het invullen van de gegevens voor de BBR ontvang je een bevestigings email van de inschrijving. In deze email vind je tevens een link om het overzicht te zien van alle inschrijvingen die je hebt gemaakt.

Klik hier om een video te starten met een uitleg voor de inschrijving.

Wijzigen van een inschrijving

Mocht je een gemaakt inschrijving willen wijzigen, dan kun je dit eenvoudig doen via de overzichtslink die in de bevestigingsemail staat van de inschrijving.
Klik op de link, zoek in het overzicht de inschrijving op die je wilt wijzigen en klik op de knop Wijzigen. Nadat je de wijzigingen in het Inschrijvingsformulier hebt gemaakt en deze bevestigd hebt, zul je een bevestigingsemail ontvangen van de gewijzigde inschrijving.

Intrekken van een inschrijving

Het intrekken van een inschrijving gaat tevens via de overzichtlink in de bevestigingsemail van de inschrijving.
Klik op de link, zoek in het overzicht de inschrijving op die je wilt intrekken en klik op de knop Intrekken.
Nadat je bevestigd hebt dat je de inschrijving daadwerkelijk wilt intrekken, zal deze verwijderd worden en ontvang je per email de bevestiging van de intrekking.